Nu är köksluckorna i ljus ek med speglar och de ska bli vita.
Jag kommer att lägga ut lite bilder på resultatet sen.
Förhoppningsvis kommer allt att vara klart till advent, men vi får väl se hur det går.
Kvällens middag blev fyllda grillkorvar och till dem serverades dillstuvad potatis och rödbetor.
Recept på dillstuvad potatis hittar du här.
Ingredienser:
Till 4 personer:
8 grillkorvar
½ dl bostongurka
½ gul lök
1 äpplen
½ msk sötstark senap
1 tsk grillgrydda
100 g creme cheese
1 dl riven ost + lite att strö på korven
Gör så här:
Skär en skåra på längden i korven, inte helt igenom. Skala och finhacka löken och äpplet. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen.
Fördela fyllningen i korven och lägg dem i ugnssäker form. Strö över lite ost.
Fördela fyllningen i korven och lägg dem i ugnssäker form. Strö över lite ost.
Gratinera korven i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar