lördag 6 juli 2013

Parmalindade chevréknyten på ruccolabädd.

När jag är hos min syster, så är det en förrätt som jag alltid vill ha.
Parmalindade chevréknyten på ruccolabädd. 
De är så goda och de riktigt smälter i munnen.

Ingredienser:
Till 4 personer behöver du.

4 stora skivor parmaskinka
4 bitar chevéost (ca 25-30) g per bit)
4 "nävar" ruccola
30 g pinjenötter
8 cocktailtomater 

Dressing:
Balsamvinäger
olja
flytande honung
italiensk salladskrydda.

Gör så här.
Lägg ruccola i botten på varje tallrik. Ringla över lite, balsamvinäger, olja och flytande honung över salladen och krydda med lite italiensk salladskrydda.
Skär skinkan på längden till 2 delar. Linda skinkan omlott om osten, så tätt du kan.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Stek eller grilla knytena tills de har fått en fin färg och osten har smält lite. Strö pinjenötterna över salladen och lägg på ost och skinkknytena. Servera genast.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut