torsdag 23 juni 2016

Sill med pepparrot

Imorgon är det Midsommarafton och det ska bli så skönt med några lediga dagar.
Enligt mig är det ingen midsommar utan sill så jag valde att göra en krämig sill med smak av pepparrot, lime och tång-caviar.

Ingredienser:
1 pkt 5 minuters sill (420 g)
½ gul lök
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
1 lime skal och saft
75 g tång-caviar (wasabi-vegetarisk)
1 msk finriven färsk pepparrot
salt
peppar

Gör så här:
Skär sillen i lagom stora bitar.
Blanda ihop creme fraiche, majonäs och tång-caviar. Smaka av med salt och peppar.

Riv skalet från limen och pressa i saften. Skala och riv pepparroten.
Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt ihop allt. Låt gärna stå till dagen efter innan servering.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut