I samarbete med Vinston har jag skapat 4 olika tapas och samarbetet kommer att mynna ut i en receptfolder. Receptfolderna kommer att delas ut på landets mässor under 2016 och 2017:)
Jag kommer att publicera ett recept i veckan och det andra inlägget är smördegssnurror med ansjovis och lök.
Till dem serverades det vita vinet Pata Negra Apasionado Verdejo Sauvignon Blanc. Artnr: 2127 Pris: 199 kr
Klicka här för att komma till Vinstons hemsida.
Ingredienser:
Till ca 25 st:
250 g smördeg
1 gul lök
1 burk ansjovis 100 g
3 dl mild prästost
½ dl finhackad persilja
Jag kommer att publicera ett recept i veckan och det andra inlägget är smördegssnurror med ansjovis och lök.
Till dem serverades det vita vinet Pata Negra Apasionado Verdejo Sauvignon Blanc. Artnr: 2127 Pris: 199 kr
Ingredienser:
Till ca 25 st:
250 g smördeg
1 gul lök
1 burk ansjovis 100 g
3 dl mild prästost
½ dl finhackad persilja
Gör så här:
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en panna utan att den tar färg.
Rulla ut smördegen. Skär degen i två lika stora delar på längden.Riv osten och strö den över smördegen. Lägg på löken.
Finhacka persiljan och skär ansjovisen i bitar och lägg dem på smördegen.
Rulla ihop en rulle från långsidan.
Skär i 1 ½ cm tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper.
Grädda på 220 grader i ca 10 minuter.
Du kan förbereda rullarna. Linda i så fall in dem i bakplåtspapper och skär dem i skivor precis innan gräddningen.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar