Jag lagade pankopanerad laxfilé och till den serverades potatismos, sparris och en kall räksås. Receptet på räksåsen lägger jag ut imorgon. Receptet på laxen kommer här.
Ingredienser:
Till 4 personer:
4 st laxfiléer á 120 g
salt
peppar
Panering:
1 ½ dl pankoströbröd
2 msk honung
2 msk sötstark senap
½ msk rivet citronskal
2 msk olja
2 msk finhackad dill
Garnering:
räkor
dill
citron
Gör så här:
Krydda laxen med salt och peppar och lägg den i en bakplåtspappersklädd ugnsform.
Blanda ihop alla ingredienserna till paneringen och "klappa" in den i laxen.
Sätt in fisken i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Garnera med några färska räkor, dill och citron.
Ser supergott ut. Detta kommer jag att laga, receptet på räksåsen ser jag framemot, . Såg att det fanns många läckra fiskrecept, som jag även måste pröva.😍♥️🌹
SvaraRadera