Laxsnittarna är goda som tapas, till buffén, till utflykten eller som en lyxigare smörgås.
Tänk på att det kan vara olika styrka av starkhet på wasabin.
Jag hade 1 msk wasabipaste i snittarna och då blir det lite sting i dem.
Smaka dig fram helt enkelt.
Vill du servera dem som tapas, så kan du dela dem ytterligare en gång.
Ingredienser:
20 skivor formfranska
150 g kallrökt lax i skivor
150 g philiadelphiaost
1 msk wasabipaste
20 tunt skivade gurkskivor
salt
peppar
Gör så här:
Kantskär brödet. Blanda ihop osten och wasabin och smaka av med salt och peppar.
Bre röran på alla brödskivorna och lägg på ett lager med lax på hälften av bröden.
Skiva gurkan tunt och lägg på 2 skivor över laxen och lägg på resterande brödskivor.
Skär på diagonalen till två bitar.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar