lördag 28 juni 2014

Kyckling och curryröra till baguette

Det var dax för ännu en fotbollscup och klockan ringde alldeles för tidigt för att vara en lördagsmorgon. Kvällen innan förberedde jag baguetter med kyckling och curryröra som vi kunde ta med oss på vägen till cupen.
Röran är även god till bakad potatis, men rör då även i lite gräddfil i röran.

Ingredienser:
Kyckling och curryröra.
Till 6 st baguetter behöver du:
1 grillad kyckling
2 dl majonäs
1 dl creme fraiche
2 ägg
1 tsk curry
½ tsk salt
1 krm paprikapulver
½ tsk socker
Till baguetten:
6 st baguetter
salladsblad
gurkskivor
tomatskivor
apelsinskivor

Gör så här:
Rensa och bena ur kycklingen och skär den i bitar. Koka och hacka äggen.
Blanda ihop creme fraiche, majonäs och kryddor. Rör försiktigt ner kycklingen och äggen.
Skär ett snitt i baguetterna och lägg i ett salladsblad.
Fördela fyllningen i bröden och garnera med gurka, tomat och apelsin.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut