Du kan variera den i det oändliga med olika nötter, fröer, torkade frukter och bär.
Låt fantasin flöda.
Ingredienser:
2 dl cashewnötter
Rör ihop äppeljuice, honung och kanel i en skål. Ringla över havregrynsblandningen och blanda väl.
Fördela detta på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Ta ut plåten och rör om efter halva tiden. Rör ner aprikoser, russin, solroskärnor och linfrön. Förvara granolan i en burk med lock.
Ingredienser:
2 dl cashewnötter
8 dl havregryn
2 dl kokos
1 dl flytande honung
2 dl koncentrerad äppeljuice
1 msk kanel
1 dl linfrö
1 dl russin
1 dl torkade aprikoser
1 dl solroskärnor
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Hacka cashewnötterna grovt och blanda dem med havregrynen och kokosen i en bunke.Rör ihop äppeljuice, honung och kanel i en skål. Ringla över havregrynsblandningen och blanda väl.
Fördela detta på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Ta ut plåten och rör om efter halva tiden. Rör ner aprikoser, russin, solroskärnor och linfrön. Förvara granolan i en burk med lock.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar