Här kommer det sista och fjärde inlägget,
Surdegsbaguette med kronärtskocksröra och serranoskinka.
Till dessa serverades det röda vinet Pata Negra Apasionado Box. Artnr: 75253 Pris: 179 kr
Klicka här för att komma till Vinstons hemsida.
Ingredienser:
Till 12 st:
1 surdegsbaguette
smör
Röran:
I burk kronärtskockshjärtan (avrunnen vikt 240 g)
15 färska basilikablad
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 tsk pressad citron
8 st soltorkade tomater
3 krm salt
1 krm svartpeppar
Garnering:
100 serranoskinka
basilika
Gör så här:
Skär brödet i skivor.
Kör ingredienserna till röran i en mixer eller matberedare.
Stek brödet i smör tills de har fått fin färg.
Lägg på en klick kronärtskocksröra och en bit serranoskinka. Toppa med ett basilikablad.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar