Ingredienser:
1 ½ kg färskpotatis
200 g haricotsverts
1 rödlök
1 ask krasse
1 dl bostongurka
5 dl gräddfil
2 dl majonäs
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 ½ tsk salt
Gör så här:
Skölj och skrubba potatisen. Koka potatisen och haricotsvertsen.
Häll av vattnet och låt kallna.
Skala och finhacka löken. Blanda ihop gräddfil, majonäs, bostongurka, lök och krassen.
Krydda med salt och peppar. Grovhacka haricotvertsen och skär potatisen i bitar.
Vänd ner potatisen och bönorna och rör runt.
Låt stå svalt en stund innan servering.
Vänd ner potatisen och bönorna och rör runt.
Låt stå svalt en stund innan servering.
Supergod, 5 stjärnor 👍👍😎
SvaraRaderaThomas