måndag 6 januari 2014

Toast skagen

Toast skagen en riktigt klassiker. Perfekt som en god förrätt.
Du kan förbereda räkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästa resultat serveras direkt.

Ingredienser:
Till 4 st behöver du.
4 st toastbröd
200 g skalade räkor + några till garnering
2 msk finhackad färsk dill
½ dl majonäs
1 dl creme fraiche
1 tsk citronsaft
salt
peppar

Garnering:
räkor
dill
finhackad rödlök
citron
och servera gärna lite grönt till.

Gör så här:
Grovhacka räkorna men spara några till garnering. Finhacka dillen.
Blanda ihop majonäs, creme fraiche, citronsaft, räkor och dill.
Smaka av med salt och peppar.
Kantskär brödskivorna och stek dem i smör tills de har fått fin färg.
Lägg på räkröran och garnera med finhackad rödlök, dill och citron.
Servera lite grönsaker vid sidan av toasten.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut