Den serverades i en sås med potatis och grönsaker till.
Ikväll blir det kalas och invigning av den nya stora grillen och så klart håller vi tummarna för Lakers!!!
Ingredienser
Till 4 portioner behöver du:
4 bitar torskrygg à 150 g
4 dl grädde
2 ½ msk finriven pepparrot
rivet skal och saft av en 1⁄2 citron
1 tsk salt
½ tsk citronpeppar
½ dl hackad färsk persilja
1 msk ströbröd
Blanda grädde, pepparrot, persilja och citronsaft. Krydda med 1 tsk salt och ½ tsk citronpeppar. Häll såsen i en ugnssäker form. Salta på fisken och lägg dem i såsen.
Blanda citronskal och ströbröd och strö det över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 25 min på 200 grader.
Servera med kokt potatis, sparris och en sallad.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar