torsdag 15 oktober 2015

Tunnbrödssnittar

Vi åt soppa till middag och som bröd till gjorde jag varma tunnbrödssnittar med soltorkade tomater, skinka, parmesan och sambal oelek som fyllning.
Servera dem som tillbehör till en soppa, som en rätt på buffén eller ät dem som tapas.

Ingredienser:
Till ca 24-30 st
3 tunnbröd
Fyllning:
2 dl creme fraiche
1 ½ dl riven parmesan
1 dl hackade soltorkade tomater
100 g strimlad kokt skinka
½ tsk sambal oelek
salt
peppar

Gör så här:
Blanda alla ingredienser till fyllningen och smaka av med salt och peppar.
Bred på röran på tunnbröden. Rulla ihop ganska hårt och lägg dem i plastfolie.
Lägg gärna in dem i kylen en stund.
Ta bort plasten och skär rullarna i bitar, ca 8-10 per rulle. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut