Jag gjorde pulled beef och till den serverades inlagd rödlök, avokadodressing, coleslow och olika grönsaker.
Ingredienser:
1,2 kg nötkött
1,2 kg nötkött
2 gula lökar
3 vitlöksklyftor
3 dl barbequesås med rökig smak
salt
peppar
salt
peppar
chilipulver
½ dl vatten
Gör så här:
Krydda köttet med salt, peppar och chilikrydda. Lägg köttet i botten av en gryta med lock som tål att vara i ugnen eller en ugnsfast form med lock.
Skala och skiva lök och vitlöksklyftor.
Häll på barbequesåsen över köttet, lägg i löken och häll över vattnet.
Sätt in i ugnen på 120 grader i 4-6 timmar.
Titta till köttet då och då och häll ev på lite mer vatten om det behövs, så att det inte bränner fast i botten.
Köttet är klart när det faller isär när du drar en gaffel i köttet.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar