Jag garnerade den med lite av fyllningen och pepparkakor.
En kaka som passar bra till advent och jul.
Ingredienser:
3 st ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
½ dl mjölk
1 msk pepparkakskrydda
Fyllning:
100 g margarin
100 g philadelphiaost
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
Lite av fyllningen
pepparkakor
florsocker
Rör ner det i smeten. Häll till sist i mjölken. Lägg bakplåtspapper i en långpanna.
Bred ut smeten i långpannan och grädda på 250 grader i mitten av ugnen i 5–7 min.
100 g philadelphiaost
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
Lite av fyllningen
pepparkakor
florsocker
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och pepparkakskrydda.Rör ner det i smeten. Häll till sist i mjölken. Lägg bakplåtspapper i en långpanna.
Bred ut smeten i långpannan och grädda på 250 grader i mitten av ugnen i 5–7 min.
Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar