Jag köpte ett fantastisk gott surdegsbröd med solrosfrön och pumpakärnor i.
Gjorde en toast skagen cocktail, stekte det goda brödet i smör och kryddade med salt och persillade.
Ingredienser:
Gjorde en toast skagen cocktail, stekte det goda brödet i smör och kryddade med salt och persillade.
Ingredienser:
Till 6 personer behöver du:
3 skivor av surdegsbröd
300 g skalade räkor + några till garnering2 msk finhackad färsk dill
1 dl majonäs
1 ½ dl creme fraiche
1 tsk citronsaft
salt
vitpeppar
lite cayennepeppar
Garnering:
sallad
räkor
dill
finhackad rödlök
citron
och servera gärna lite grönt till.
Gör så här:
Grovhacka räkorna men spara några till garnering. Finhacka dillen.
Blanda ihop majonäs, creme fraiche, citronsaft, räkor och dill.
Smaka av med salt och peppar. Skär bröden på diagonalen.
Stek bröden i smör tills de har fått fin färg. Krydda med salt och persillade.
Skär salladen och fördela den i glasen.
Lägg i räkröran, garnera med finhackad rödlök, dill, citron och tryck ner brödskivan.
räkor
dill
finhackad rödlök
citron
och servera gärna lite grönt till.
Gör så här:
Grovhacka räkorna men spara några till garnering. Finhacka dillen.
Blanda ihop majonäs, creme fraiche, citronsaft, räkor och dill.
Smaka av med salt och peppar. Skär bröden på diagonalen.
Stek bröden i smör tills de har fått fin färg. Krydda med salt och persillade.
Skär salladen och fördela den i glasen.
Lägg i räkröran, garnera med finhackad rödlök, dill, citron och tryck ner brödskivan.
ajaj så gott..o fina Iittalaglas har du också!
SvaraRaderaTack! Jag gillar iittalaglas och brukar önska mig glas till jul och födelsedagar.Ha en fortsatt bra helg! / Mvh Linda
Radera