Det kanske är mer vanligt att man gör en pyttipanna på rester från middagen som blev över, än från grunden.
Idag gjorde jag en kycklingpyttipanna med råstekt potatis, blomkål, lök och kyckling.
Jag har inte skrivit några mängder i receptet.
Du gör helt enkelt till så många som ni är till middagen.
Ingredienser:
kycklingfilé
potatis
blomkål
gul lök
salt
peppar
persillade
grillkrydda
Tillbehör:
stekt ägg
rödbetor
Gör så här:
Skala och skär potatisen i tärningar och finhacka löken.
Skär blomkålen och kycklingen i bitar.
Bryn potatisen, löken och blomkålen i en panna tills de får lite fin färg.
Krydda med salt och persillade. Lägg över i en ugnsform och sätt in i ugnen på 200 grader.
Stek kycklingen i en panna och krydda med salt, peppar och grillkrydda.
Blanda i kycklingen i de övriga ingredienserna. Servera med rödbetor och stekt ägg.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar