tisdag 19 januari 2016

Fisktacos

Ikväll så serverades det fisktacos. Jag skar fisken i tunna bitar, så det blev ganska små bitar av fisken när den var klar. Vill du har större bitar, så skär du fisken i större bitar.
Till tacosen gjorde jag 2 såser en krämig salsa med bla mango och avokado i och en vitlöks och avokado sås. Recepten på dessa kommer jag att lägga ut sen.

Ingredienser:
Till personer:
800 g torskfilé
2 ägg
2 finhackade vitlöksklyftor
1 finhackad röd chili
sesamfrön
salt

peppar

Gör så här:
Skär fisken i tunna bitar och krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg, chili och vitlök. Lägg i fisken och låt den ligga i äggblandningen i 10 minuter.
Doppa därefter fisken i sesamfrö och stek dem i olja.

Tillbehör:
krämig salsa
vitlök och avokadodressing
tacobröd
sallad
tomat
gurka
majs
lime
persilja




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut