Dom som jag gjorde idag innehöll bla kycklingfilé, grön paprika, rödlök och majs.
Till kycklingburritosen använde jag en smaksatt creme fraiche med paprika och chili, för att få lite extra sting i smaken.
Ingredienser:
12-14 tortillabröd (20 cm)
600 g kycklingfilé
2 gröna paprikor
2 rödlökar
1 liten burk majs
2 dl creme fraiche
2 dl creme fraiche paprika chili
2 dl riven ost + 1 dl till garnering
salt
peppar
Gör så här:
Strimla kycklingfilén. Skala och skär löken i bitar. Skär paprikan i bitar.
Bryn kycklingen och krydda med salt och peppar. Lägg i paprika och lök och bryn lite till.
Tillsätt creme fraiche, ost och majs. Fördela fyllningen på tortillabröden och rulla ihop dem.
Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och strö över resten av osten.
Sätt in i ugnen på 200 g i ca 10 minuter. Servera en fräsch sallad till.
Ingredienser:
12-14 tortillabröd (20 cm)
600 g kycklingfilé
2 gröna paprikor
2 rödlökar
1 liten burk majs
2 dl creme fraiche
2 dl creme fraiche paprika chili
2 dl riven ost + 1 dl till garnering
salt
peppar
Gör så här:
Strimla kycklingfilén. Skala och skär löken i bitar. Skär paprikan i bitar.
Bryn kycklingen och krydda med salt och peppar. Lägg i paprika och lök och bryn lite till.
Tillsätt creme fraiche, ost och majs. Fördela fyllningen på tortillabröden och rulla ihop dem.
Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och strö över resten av osten.
Sätt in i ugnen på 200 g i ca 10 minuter. Servera en fräsch sallad till.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar