lördag 1 mars 2014

Scrambled eggs- äggröra

Ikväll ska vi ha vänner på besök och jag håller på att förbereda en 3 rättersmeny.
Förätten kommer att innehålla räkor och huvudrätten kommer att lagas med oxfilé.
Efterrätten kommer att innehålla bla hallon.
Håll utskick på bloggen, så får ni se hur det blev.
Men innan all förberedelse, så åt jag även en god frukost och började dagen med scrambled eggs eller äggröra som det heter på svenska. 
Det är inte svårt att göra men det är viktigt att röra hela tiden tills den har fått en krämig konsistens.

Ingredienser:
Till 4 portioner behöver du:
2 msk smör
8 ägg
4 msk grädde
½ tsk salt
peppar

Gör så här:
Smällt smöret i en kastrull. Ta av kastrullen från värmen. Knäck äggen i en bunke och lägg i grädde, salt och lite peppar.  Häll i äggröran i kastrullen och rör hela tiden på svag värme tills det blivit en krämig konsistens.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut