Känns som det har varit en dag där jag har fått jättemycket gjort.
Känner dock så här i efterhand att jag borde ha använt lite solkräm också. Men rosa är ju en fin färg;)
Solen skiner och vädret är helt underbart och grillat på det. Kan det bli bättre?
I kväll grillade vi fläskfilé och till det hade vi saltbakade färskpotatisar och en sallad med bla mozzarella, vattenmelon, rödlök, tomater och ruccola.
Saltbakade färskpotatisar:
Färskpotatis
flingsalt
persillade eller annan örtkrydda
olja
Gör så här:
Skrubba potatisen. Häll lite olja på en plåt och lägg på potatisen och krydda med flingsalt och persillade. Blanda runt och sätt in i ugnen på 200 grader tills potatisen är mjuk.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar