Pastasallader i alla former är populärt hemma hos oss.
Denna gången gjorde jag en pastasallad med tacosmaker till kräftskivan.
Receptet räcker till 15-20 bufféportioner.
Ingredienser:
15-20 bufféportioner:
800 g pasta (penne)
2 burkar majs (2 st 150g)
1 röd paprika
1 gul paprika
1 röd lök
½ gurka
ev bladpersilja till garnering
Sås:
4 dl creme fraiche
1 ½ dl majonäs
1 dl mjölk
1 påse tacokrydda (40 g)
2 dl sweet chilisås
Gör så här:
Koka pastan och skölj den med kallt vatten. Skär lök, gurka och paprika i tärningar.
Blanda creme fraiche, majonäs, mjölk, tacokrydda och sweet chilisås i en skål och häll dressingen över pastan och rör runt. Garnera med lite bladpersilja.
onsdag 27 augusti 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Gott!! :D /Anna
SvaraRaderaTack:)
RaderaHej! Ska det verkligen vara 1 dl mjölk med i receptet på såsen? Du nämner den nämligen inte när du förklarar hur man blandar såsen... :)
SvaraRaderaDet ska vara 1 dl mjölk i. Jag har lagt till det i beskrivningen. Tack för att du sa till. / Mvh Linda
Radera