Snart är det åter dax för Sommar med Ernst, ett program som jag inte vill missa.
Även om det inte känns som sommar ute, så kommer här ett recept på lax med somrigt täcke.
Ingredienser:
4 portionsbitar laxfilé
2 dl creme fraiche
1 ½ dl grädde
2 msk sötstark senap
1 ½ msk ljus senap
1 finhackad rödlök
½ dl finhackad dill
1 dl finhackad gräslök
salt
peppar
Gör så här:
Lägg laxen i en ugnsform och krydda med salt och peppar. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll den över laxen. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 30-40 minuter beroende på laxens storlek.
Detta recept ska verkligen testas snarast möjligt.....verkar mumsigt värre. Har man då egen färskpotatis till så måste det bara bli bra. Tack för alla fina recept och bilder.
SvaraRaderaTack så mycket! Ha en bra semester! mvh Linda
Radera