torsdag 27 april 2017

Ytterfilé i kokosmjölk med röd currypasta

Jag lagade en gryta med ytterfilé i kokosmjölk med röd currypasta.
Jag skar köttet i tunna skivor, så det blev mört snabbt.

Ingredienser:
Till 6 personer:
700 g ytterfilé
1 stor orange paprika
200 g broccoli
2 burkar kokosmjölk  (200 g st)
2 hönsbuljongtärningar
2 msk röd currypasta
1 msk oystersås
1 msk kinesisk soja
5 dl vatten
saft från 1 lime
1 msk socker
olja att steka i
maizenamjöl

Gör så här:
Ansa och skär köttet i tunna skivor. Skär även grönsakerna i bitar. Hetta upp en panna och stek köttet hastigt i olja. Rör i den röda currypastan. Lägg i grönsakerna och fräs lite till. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop. Red av med lite maizena som du rör ut i lite vatten. Servera ris till grytan.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut