söndag 14 maj 2017

Krustader med champinjonstuvning eller skagenröra och räkor

Spröda krustader med olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken.
Passar även till buffén. Värm krustader i ugnen på ca 150 g tills de är lite varma.
Lägg i fyllningen och servera.

Ingredienser:
Till ca 18 st små krustader med champinjonstuvning:
200 g  färska champinjoner
1 gul lök
½ dl mjukost med smak av champinjoner
1 dl riven ost
1 tsk persillade
salt
peppar

Garnering:
persilja

Gör så här:
Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skala och finhacka löken. Fräs champinjonerna och löken i smör. Lägg i mjukosten, den rivna osten och rör ihop. Lägg i persillade och smaka av med salt och peppar.

Skagenröra med räkor:
Till krustaderna med skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem med räkor.
Vill du göra egen skagenröra hittar du ett recept här.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut