Jag hittade ett gammalt recept i mina gömmor på en dumletårta som det var jättelänge sen jag bakade.
Tror att jag har fått receptet av en jobbarkompis för länge sen.
Nu var det alltså dax att damma av receptet igen.
Tror att jag har fått receptet av en jobbarkompis för länge sen.
Nu var det alltså dax att damma av receptet igen.
Ingredienser:
Botten;
Botten;
3 ägg
2½ dl mjöl
½ dl kakao
2 tsk bakpulver
Vispa ägg och
socker pösigt, rör i mjöl, kakao, bakpulver och sist vattnet. Häll upp i bröad
form. Grädda i 175 grader i 30-35 min. Låt svalna.
Fyllning:
ca 2 tsk
vaniljsocker
20 dumlekolor
Gör så här:
Smält smör, blanda
i grädde och vaniljsocker, låt koka 15 min och rör sedan i dumlekolorna.
Går det att göra tårtan ca 3 dagar i förväg och frysa in den?
SvaraRaderaHej!
RaderaDet går bra att göra tårtan och frysa in den i förväg.
Mvh Linda