Det går göra så mycket gott av köttfärs. Jag gjorde biffar och fyllde dem med bla fetaost och soltorkade tomater.
Till biffarna serverades potatismos och mini sparris.
Ingredienser:
700 g blandfärsIngredienser:
1 dl mjölk
1 dl grädde
5 msk ströbröd
½ riven lök
1 ägg
150 g fetaost
4 soltorkade tomater
1 vitlöksklyfta
1 msk oregano
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
2 krm grovmalen svartpeppar
Gör så här:
Blanda mjölk, grädde och ströbröd och låt detta svälla i några minuter. Hacka fetaost, vitlök och soltorkade tomater.
Riv löken och lägg i den i färsen tillsammans med ägg, fetaost, soltorkade tomater, vitlök och kryddor.
Blanda till sist i ströbrödsblandningen och rör runt. Forma färsen till biffar och stek dem i smör.
Blanda mjölk, grädde och ströbröd och låt detta svälla i några minuter. Hacka fetaost, vitlök och soltorkade tomater.
Riv löken och lägg i den i färsen tillsammans med ägg, fetaost, soltorkade tomater, vitlök och kryddor.
Blanda till sist i ströbrödsblandningen och rör runt. Forma färsen till biffar och stek dem i smör.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar