onsdag 19 juni 2013

Krämig sweetchili lax med cashewnötter

Jag var sugen på fisk och köpte en hel sida färsk laxfilé.
Lagade en rätt som är lätt att göra och den krämiga laxen nästan smälter i munnen.
Jag använde en smaksatt philadelphiaost, men du kan smaksätta den själv om du vill. 
Jag toppade laxen med cashewnötter och ringlade lite honung över. 
Till laxen gjorde jag ett mos av blomkål och potatis.

Ingredienser:
Till 4 portioner behöver du.
800 g laxfilé
200 g philadelphiaost sweet chili
75 g cashewnötter
flytande honung
salt
citronpeppar

Gör så här:
Skär laxen i 200 grams bitar och krydda runtom med salt och citronpeppar. 
Bre över philadelphiaosten. Grovhacka cashewnötterna och strö dem över osten.
Ringla över lite flytande honung på nötterna.
Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut